Опції зарахування

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа. ОС: Бакалавр. Семестр: 5, 8. ECTS: 4.

Створено: Гопкало Лариса Михайлівна, канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму 
Лектор: Корецька Ірина Львівна , канд. техн. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.
Анотація:  Дисципліна «Кейтеринг» присвячена вивченню теоретичних основ та практичних аспектів організації кейтерингу як виїзного ресторанного сервісу, та самостійного виду підприємницької діяльності. Студенти ознайомлюються з історією розвитку кейтерингових послуг, сучасними тенденціями, стандартами обслуговування та логістикою організації заходів.

Після вивчення дисципліни студенти здатні самостійно планувати та організовувати кейтерингові послуги, координувати роботу команди та контролювати якість обслуговування на високому професійному рівні.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання