Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа. ОС: Бакалавр. Семестр: 5. ECTS: 5.
Розподіл годин: Лекції - . Практичні - . Самостійна робота - . Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Ознайомлення студентів з теоретичними основами дизайну закладів готельно-ресторанного господарства відповідно до їх соціально-культурної, утилітарної та естетичної функцій, висвітлення основних напрямків організації дизайну підприємств сфери гостинності; формування дизайну та інтер’єру, вироблення у студентів естетичного розуміння та сприйняття оточуючого світу, творчого мислення та естетичного пізнання, формування студентів компетенцій щодо організаційної культури дизайну закладів ресторанного та готельного бізнесу.
Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2022
Автори курсу: Москвічова Олена Сергіївна

Доступність

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2