Дизайн об'єктів готельно-ресторанного бізнесу ☑️
Структура за темами
-
Загальна інформація курсу
-
Висвітлено основні положення з теорії та історії дизайну інтер’єру; окреслено питання стилів в інтер’єрі та їх сучасне використання в дизайні інтер"єру закладів готельного та ресторанного господарства; визначені можливі перспективні напрями розвитку дизайну інтер’єру закладів готельного та ресторанного господарства.
Області тексту та медіа: 2 Книги: 7 Файли: 8 Завдання: 7 Сторінка: 1 Тести: 2 -
Розглянуто теоретичні основи дизайну та проаналізовано можливості їх застосування на різних рівнях формоутворення інтер’єрів приміщень закладів готельно-ресторанного бізнесу. Приділено увагу питанням вибору колірних рішень, обробних матеріалів, схем освітлення при проектуванні інтер’єру. Розглянуті питання дизайну та конструювання меблів, якості меблевих виробів, надані характеристики сучасних матеріалів для виробництва меблевих виробів, загальні принципи та порядок меблювання приміщень готелів та закладів ресторанного господарства.
Області тексту та медіа: 2 Книги: 8 Файли: 9 Завдання: 9 Гіперпосилання: 5 Тести: 3 Сторінка: 1 -
Сторінка: 1 Тести: 2
-
Області тексту та медіа: 2 Файли: 12