Спеціальність: 204
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 1. ЄКТС: 5.
Автори: Афанасенко В.Ю., Чепіль Л.В.
Анотація: Курс вивчає основи загальної екології; дію
екологічних факторів на сільськогосподарських тварин і продукцію тваринництва;
природо-ресурсний потенціал галузі тваринництва; причини біогенного забруднення
в умовах інтенсифікації сільськогосподарського виробництва; основи
сільськогосподарської радіоекології; засади виробництва екологічно-чистої
продукції тваринництва; організацію охорони довкілля та раціонального природокористування в умовах виробництва продукції тваринництва; принципи
екологізації тваринництва; екологічно-економічні засади господарювання.
- Викладач: Афанасенко Володимир Юрійович
- Викладач: Чепіль Людмила Василівна