Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 1. ЄКТС: 5.
Автори: Афанасенко В.Ю., Чепіль Л.В.
Анотація: Курс вивчає основи загальної екології; дію екологічних факторів на сільськогосподарських тварин і продукцію тваринництва; природо-ресурсний потенціал галузі тваринництва; причини біогенного забруднення в умовах інтенсифікації сільськогосподарського виробництва; основи сільськогосподарської радіоекології; засади виробництва екологічно-чистої продукції тваринництва; організацію охорони довкілля та раціонального природокористування в умовах виробництва продукції тваринництва; принципи екологізації тваринництва; екологічно-економічні засади господарювання.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання