Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю.
Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ЄКТС: 5.
Автори: Розбицька Тетяна Вікторівна, доктор філософії (PhD), доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції, tetianarozbytska@nubip.edu.ua.
Анотація: Мета навчальної дисципліни є надання майбутнім спеціалістам харчової та переробної галузі АПК комплексу сучасних знань, розвитку понятійного апарату, практичних навиків і вмінь застосування методів стандартизації, сертифікації та управління якістю; розроблення нормативних документів різних рівнів, організації метрологічного забезпечення, впровадження систем менеджменту якості в організаціях харчової промисловості та пов’язаних з ними органами оцінки відповідності відповідно до вимог законодавства України, національних та міжнародних вимог.