Опції зарахування

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю.
Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ЄКТС: 5.
Автори: Науменко Тетяна Вікторівна, доктор філософії (PhD), доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції, tetianarozbytska@nubip.edu.ua.
Анотація: Мета навчальної дисципліни є надання майбутнім спеціалістам харчової та переробної галузі АПК комплексу сучасних знань, розвитку понятійного апарату, практичних навиків і вмінь застосування методів стандартизації, сертифікації та управління якістю; розроблення нормативних документів різних рівнів, організації метрологічного забезпечення, впровадження систем менеджменту якості в організаціях харчової промисловості та пов’язаних з ними органами оцінки відповідності відповідно до вимог законодавства України, національних та міжнародних вимог.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання