Спеціальність: 181 Харчові технології (Харчові технології). ОС: Бакалавр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Розподіл годин: Лекції - 15. Практичні - 30. Самостійна робота - 75. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Метою курсу є набуття здобувачами вищої освіти теоретичних знань, практичних навичок у проведенні ідентифікації, способів і методів виявлення фальсифікації сировини, напівфабрикатів і готової харчової продукції.
Покликання на силабус Силабус


Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання