![](https://elearn.nubip.edu.ua/pluginfile.php/765209/course/overviewfiles/image_2022-11-05_11-49-21.png)
Спеціальність: 181 Харчові технології ( Харчові технології). ОС: Бакалавр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Лектор: Адамчук Леонора Олександрівна, к. с.-г. н., доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції.
Викладач: Адамчук Леонора Олександрівна, к. с.-г. н., доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції.
Анотація: Метою курсу є набуття здобувачами вищої освіти теоретичних знань, практичних навичок у проведенні ідентифікації, способів і методів виявлення фальсифікації сировини, напівфабрикатів і готової харчової продукції.
- Викладач: Адамчук Леонора Олександрівна