Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанний бізнес). ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ЄКТС: 4.
Автор: Сердюк Марина Єгорівна – професор кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.
Анотація: Курс «Міні-технології харчових виробництв» відноситься до циклу професійних дисциплін, та сприятиме поглибленню знань про організацію сучасного харчування. Метою курсу є формування системи знань з міні-технологій харчових виробництв із сировини рослинного та тваринного походження. Завдання навчальної дисципліни полягають у вивченні особливостей підготовки сировини до виробництва, процесів і закономірностей, які впливають на якість виробленої продукції та обґрунтування параметрів основних технологічних операцій виробництва харчової продукції в умовах міні-виробництв.