Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанний бізнес). ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ЄКТС: 4.
Автор: Сердюк Марина Єгорівна – професор кафедри
готельно-ресторанної справи та туризму.
Анотація: Курс «Міні-технології харчових виробництв»
відноситься до циклу професійних дисциплін, та сприятиме поглибленню знань про
організацію сучасного харчування. Метою курсу є формування системи знань з міні-технологій
харчових виробництв із сировини рослинного та тваринного походження. Завдання
навчальної дисципліни полягають у вивченні особливостей підготовки сировини до
виробництва, процесів і закономірностей, які впливають на якість виробленої
продукції та обґрунтування параметрів основних технологічних операцій
виробництва харчової продукції в умовах міні-виробництв.
- Викладач: Сердюк Марина Єгорівна