Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ECTS: 4.
Розподіл годин: Лекції - 15; Лабораторні - 30; Самостійна робота - 75. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: "Контроль якості і безпеки продукції м'ясопереробної галузі" є дисципліною вибіркової складової навчального плану. Дисципліна формує у студентів системи знань щодо засвоєння ними теоретичних та практичних основ контролю якості харчових виробництв, вивчення класифікації методів контролю, що використовуються, оволодіння навичками та вміннями виконувати контроль за показниками якості та безпеки сировини, готової продукції та проміжних стадій виробництва. Силабус
- Викладач: Іванюта Анастасія Олександрівна
- Викладач: Очколяс Олена Миколаївна