Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ECTS: 4.
Розподіл годин: Лекції - 15; Лабораторні - 30; Самостійна робота - 75. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: "Контроль якості і безпеки продукції м'ясопереробної галузі" є дисципліною вибіркової складової навчального плану. Дисципліна формує у студентів системи знань щодо засвоєння ними теоретичних та практичних основ контролю якості харчових виробництв, вивчення класифікації методів контролю, що використовуються, оволодіння навичками та вміннями виконувати контроль за показниками якості та безпеки сировини, готової продукції та проміжних стадій виробництва.
Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Іванюта Анастасія Олександрівна; Очколяс Олена Миколаївна; Менчинська Аліна Анатоліївна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання