Вибіркова дисципліна.
ОС:
Магістр. Семестр: 2. ECTS: 4.
Автор: Устименко Ігор Миколайович - канд. тех. наук, доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: Метою викладання дисципліни є вивчення та оволодіння студентами спеціальними теоретичними знаннями та практичними навиками з розроблення нових і удосконалення існуючих технологій виробництва оздоровчих харчових продуктів, вивчення дії окремих компонентів таких продуктів на організм людини, оволодіння методами контролю якості та безпеки сировини і продуктів виготовлених на основі, надання студентам уміння використати набуті знання для розроблення нових продуктів оздоровчого призначення.


Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання