Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 6; 4 (Ст). ЄКТС: 4.

Розподіл годин: Лекції - 30. Лабораторні - 30. Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.

Анотація: Курс спрямований на формування у студентів цілісного уявлення про основи вибору та ефективного використання комплексних механізованих та автоматизованих систем машин та обладнання в технологічних лініях з виробництва продукції тваринництва та птахівництва на промисловій основі та методику розрахунку технологічних ліній з урахуванням зоотехнічних, санітарно-ветеринарних, екологічних та техніко-економічних вимог і умов їх роботи.

Покликання на силабус Робоча програма

Рік останньої атестації: 2020
Автори курсу: Потапова Світлана Євгеніївна; Лендєл Тарас Іванович

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання

Text Alignment Text Alignment