Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 6; 4 (Ст). ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 30. Лабораторні - 30. Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Курс спрямований на формування у студентів цілісного уявлення про основи вибору та ефективного використання комплексних механізованих та автоматизованих систем машин та обладнання в технологічних лініях з виробництва продукції тваринництва та птахівництва на промисловій основі та методику розрахунку технологічних ліній з урахуванням зоотехнічних, санітарно-ветеринарних, екологічних та техніко-економічних вимог і умов їх роботи.
- Викладач: Потапова Світлана Євгеніївна