Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 6, 4(Ст); 6. ЄКТС: 4.
Автори: Потапова Світлана Євгеніївна - доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві; Лендєл Тарас Іванович - доцент кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка.
Анотація: Курс спрямований на формування у студентів цілісного уявлення про основи вибору та ефективного використання комплексних механізованих та автоматизованих систем машин та обладнання в технологічних лініях з виробництва продукції тваринництва та птахівництва на промисловій основі та методику розрахунку технологічних ліній з урахуванням зоотехнічних, санітарно-ветеринарних, екологічних та техніко-економічних вимог і умов їх роботи.

Рік останньої атестації: 2020
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання