Технології виробництва продукції рослинництва та тваринництва: переробка і зберігання с.г. продукції.
Спеціальність:
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.
ОС: Бакалавр. Семестр: 1. ECTS: 2 (6).
Автор: Завадська Оксана Володимирівна - кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика.
Анотація: Дисципліна вивчає застосування сучасних технологій в галузі зберігання та переробки зерна, насіння різних культур, плодів та овочів, технічних культур, можливість прогнозування придатності вирощеного врожаю до тривалого зберігання чи переробки.
Доступ: Закритий.

Технології виробництва продукції рослинництва та тваринництва

Рік останньої атестації: 2016