Технології виробництва продукції рослинництва та тваринництва: переробка і зберігання с.г. продукції.
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. ОС: Бакалавр. Семестр: 1. ECTS: 2 (6).
Автор: Завадська Оксана Володимирівна - кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технології зберігання, переробки та
стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика.
Анотація: Дисципліна вивчає застосування сучасних технологій в галузі зберігання та переробки зерна, насіння різних культур, плодів та овочів, технічних культур, можливість прогнозування придатності вирощеного врожаю
до тривалого зберігання чи переробки.
Доступ: Закритий.
Технології виробництва продукції рослинництва та тваринництва
- Викладач: Завадська Оксана Володимирівна
Рік останньої атестації: 2016