Опції зарахування

Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. ОС: Бакалавр. Семестр: 1. ECTS: 2 (6).
Автор: Завадська Оксана Володимирівна - кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика.
Анотація: Дисципліна вивчає застосування сучасних технологій в галузі зберігання та переробки зерна, насіння різних культур, плодів та овочів, технічних культур, можливість прогнозування придатності вирощеного врожаю до тривалого зберігання чи переробки.
Доступ: Закритий.
ВНП21-24

Рік останньої атестації: 2016
Автори курсу: Курс потрібно об'єднати з id=1820 Технології виробництва продукції рослинництва та тваринництва: рослинництво (БД)
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2