Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 2-3. ECTS: 3 (6).
Автор: Хижан Олена Ісаївна - доцент кафедри органічної, фізичної і колоїдної хімії та хімії пестицидів.
Лектор: Ковшун Лідія Олександрівна - професор кафедри органічної, фізичної і колоїдної хімії та хімії пестицидів.
Анотація: В курсі представлена перша частина дисципліни "Фізична і колоїдна хімія", в якій розглядаються питання фізичної хімії. Фізична хімія вивчає взаємозв'язок між фізичними явищами, які супроводжують хімічні перетворення, широко використовуючи при цьому теоретичні та експериментальні методи фізики і хімії, займається узагальненням фактичного матеріалу різних розділів хімії, виявляє загальні закономірності хімічних реакцій.

Рік останньої атестації: 2018

Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла