Модуль 4. Теплове та холодильне устаткування
Section outline
-
Вивчення теплового устаткування для теплової обробки продуктів з метою приготування страв та підтримання їх у відповідних температурних режимах. Збереження харчової та біологічної цінності сировини, продуктів і напівфабрикатів під час тривалого зберігання можливе при використанні процесу охолодження як дієвого способу консервування. Сьогодні провідне місце в холодильній техніці посідають малі холодильні машини, які широко розповсюджені в ресторанному господарстві, торгівлі та побуті. Ознайомлення з торговельним устаткуванням: характеристика основних видів немеханічного обладнання, яке використовується в закладах ресторанного господарства (торгові меблі, інвентар складських та виробничих приміщень тощо).
Навчальний матеріал
-
8.3 Мб
-
919.2 Кб
-
6.5 Мб
-
1.7 Мб
-
1.5 Мб
-
539.4 Кб
-
1.0 Мб
Шрифти
Розмір шрифта
Колір тексту
Колір тла