Структура за темами

  • Загальне

  • Частина 1. УСТАТКУВАННЯ ГОТЕЛІВ

  • Модуль 1. Технологічне устаткування готелів

    Вивчення технологічного устаткування готелів – устаткування за допомогою якого проводиться комплекс процесів для забезпечення приїжджих гостей житлом, а також організацією їхнього дозвілля і спілкування при проведенні різноманітних зібрань, конференцій, спортивних змагань.

    Навчальний матеріал

    Книги: 6 Файли: 6 Завдання: 6 URL (веб-посилання): 1 Область тексту та медіа: 1 Сторінка: 1 Тести: 2
  • Модуль 2. Інженерне устаткування готелів

    Вивчення інженерного устаткування готелів – комплексу технічних пристроїв, що забезпечують сприятливі (комфортні) умови побуту, трудової діяльності, технологічного процесу в приміщеннях громадських будівель. Включає: системи вентиляції, водопостачання (холодного і гарячого), каналізації, опалювання, кондиціонування повітря, газопостачання, штучне освітлення, електроустаткування, внутрішній транспорт (пасажирські і вантажні ліфти), засоби сміттєвидалення, централізовані системи пилоприбирання, пожежогасіння, телефонізацію, радіофікацію і ін. види внутрішнього благоустрою.

    Навчальний матеріал

    Книги: 6 Файли: 6 Завдання: 7 URL (веб-посилання): 1 Області тексту та медіа: 2 Сторінка: 1 Тести: 2
  • ПІДСУМКОВИЙ КОНТРОЛЬ

    Сторінка: 1 Тести: 2
  • Частина 2. УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

  • Модуль 3. Механічне устаткування

    Механічне устаткування закладів ресторанного господарства включає велику групу кулінарних машин, які експлуатуються індивідуально або у складі поточно-механізованих ліній з перероблення харчової сировини. Студенти набувають необхідних знань та навиків, пов'язаних з механізацією та удосконаленням технологічних процесів приготування продуктів  у закладах ресторанного господарства, вибором, розміщенням, експлуатацією, технічним обслуговуванням і ремонтом устаткування.

    Навчальний матеріал

    Книги: 7 Файли: 7 Завдання: 8 Області тексту та медіа: 2 Сторінка: 1 Тести: 2
  • Модуль 4. Теплове та холодильне устаткування

    Вивчення теплового устаткування для теплової обробки продуктів з метою приготування страв та підтримання їх у відповідних температурних режимах. Збереження харчової та біологічної цінності сировини, продуктів і напівфабрикатів під час тривалого зберігання можливе при використанні процесу охолодження як дієвого способу консервування. Сьогодні провідне місце в холодильній техніці посідають малі холодильні машини, які широко розповсюджені в ресторанному господарстві, торгівлі та побуті. Ознайомлення з торговельним устаткуванням: характеристика основних видів немеханічного обладнання, яке використовується в закладах ресторанного господарства (торгові меблі, інвентар складських та виробничих приміщень тощо).

    Навчальний матеріал

    Книги: 7 Файли: 7 Завдання: 7 Область тексту та медіа: 1 Сторінка: 1 Тести: 2
  • ПІДСУМКОВИЙ КОНТРОЛЬ

    Тест: 1