Спеціальність: 201 Агрономія.
ОС: Бакалавр.
Семестр: 8.
ЄКТС: 5.
Анотація: У курсі розглянуто загальні принципи
управління якістю продукції рослинництва; управління
якістю продукції зернових, бобових, олійних і технічних
культур.
- Викладач: Профіль користувача: Бордюжа Ігор Петрович
Асистент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна
- Викладач: Профіль користувача: Бордюжа Надія ПетрівнаДоцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна
- Викладач: Бордюжа Ігор Петрович
- Викладач: Бордюжа Надія Петрівна
Рік останньої атестації: 2017