Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (Живлення тварин). ОС: Магістр (Виробниче спрямування). Семестр: 3. ECTS: 5.
Автори: Уманець Дмитро Петрович - доцент кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного; Уманець Руслана Миколаївна - доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві.
Анотація: У курсі висвітленні питання нормованого живлення моногастричних тварин (свині, коні, хутрові звірі, кролі, нутрії та птиця).

Рік останньої атестації: 2017
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2