Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва). ОС: PhD. Семестр: 3. ECTS: 5.
Автор: Уманець Дмитро Петрович - доцент кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного.
Анотація: У курсі висвітленні питання нормованого живлення моногастричних тварин (свині, коні, хутрові звірі, кролі, нутрії).
Рік останньої атестації: 2017
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2