Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 2. ЄКТС: 5.
Автор: Ковшун Лідія Олександрівна - завідувач кафедри загальної, органічної та фізичної хімії, професор.
Анотація:
Курс призначений для формування
у студентів теоретичних основ органічної хімії, практичних умінь та навичок в
роботі з різними типами
органічних сполук, вивчення специфічних особливостей їх поведінки у хімічних
реакціях, набуття досвіду роботи у хімічній лабораторії для розв’язання
конкретних практичних завдань, формуванню наукового світогляду та наукового
погляду на природу та захист оточуючого середовища.
Курс органічної хімії повинен стати основою для вивчення спеціальних дисциплін: фізична і колоїдна хімія, біохімія, фізіологія.
- Викладач: Галстян Андрій Генрійович
- Викладач: Ковшун Лідія Олександрівна
- Асистент: Хижан Олена Ісаївна