Спеціальність: 201 Агрономія; 203 Садівництво та виноградарство. ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 30. Практичні - 30. Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Розглядаються питання економічного змісту підприємства та бізнесу, механізм створення, функціонування, управління, критерії і показники, що характеризують розвиток сільськогосподарського виробництва, методика визначення економічної ефективності галузі. Висвітлюються умови формування собівартості і рентабельності продукції сільського господарства, а також фінансове обслуговування, забезпечення функціонування підприємств бізнесу. Силабус
- Викладач: Балан Олександр Дмитрович
- Викладач: Гуцул Тетяна Анатоліївна