Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва). ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 5.
Розподіл годин: Лекції - 15. Лабораторні - 30. Самостійна робота - 105. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Курс складається із двох модулів: в модулі "Живлення тварин" наведено узагальненні підходи до основ живлення тварин, перетравлювання та засвоєння поживних речовин тваринами різних видів. В модулі "Корми і корми і кормові добавки в годівлі тварин" наведено характеристики основних груп кормів, оцінки їх якості та придатності до використання та особливості їх використання для тварин різних груп та видів.
Силабус дисципліни

Рік останньої атестації: 2017
Автори курсу: Баланчук Іван Миколайович
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2