Опції зарахування

Спеціальність: 201 Агрономія. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ЄКТС: 5.
Розподіл годин: Лекції - 30, Практичні - 30, Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Технологія бродильних виробництв це наука про методи й процеси переробки різних видів сировини шляхом ферментації. Загальна характеристика бродильних виробництв. Сучасний стан та перспективи розвитку технології бродильних виробництв України та принципові технологічні схеми виробництва основних груп продуктів бродіння. Біохімічні, мікробіологічні, фізичні, хімічні, фізико-хімічні основи технологій бродильних виробництв. Технології виробництва низькоспиртуозних напоїв (сидр, пуаре, пиво). Технології витримки, купажування, спиртування, витримка і фасування напоїв. Технологія виробництва безалкогольних напоїв, екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини. Заходи спрямовані на уникнення розвитку хвороб, вад та псування напоїв. Технологія виробництва міцних напоїв (спирту, коньяків тощо). Культура споживання та практична оцінка якості зразків різних типів і видів напоїв.

Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2019
Автори курсу: Войцехівський Володимир Іванович
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.