Enrolment options

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 8 (7-8). ECTS: 4 (лекції 60 год, лабораторні 60 год).
Автори: Носевич Дмитро Костянтинович - доцент кафедри технологій виробництва молока та м'яса, Костенко Василь Іванович - професор кафедри технологій виробництва молока та м'яса.
Анотація: Дисципліною передбачено вивчення росту, розвитку та відтворення худоби, селекційної роботи з нею; освоєння технологій вирощування ремонтного молодняку, виробництва молока та яловичини як в умовах звичайного, так і спеціалізованого господарства з широким впровадженням енергозберігаючих технологій.

Рік останньої атестації: 2023
Guests cannot access this course. Please log in.
Accessibility

Font Face Font Face

Font Size Font Size

1

Text Colour Text Colour

Background Colour Background Colour

Font Kerning Font Kerning

Image Visibility Image Visibility

Letter Spacing Letter Spacing

0

Line Height Line Height

1.2

Link Highlight Link Highlight