Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 8 (7-8). ECTS: 4 (лекції 60 год, лабораторні 60 год).
Автори: Носевич Дмитро Костянтинович - доцент кафедри технологій виробництва молока та м'яса, Костенко Василь Іванович - професор кафедри технологій виробництва молока та м'яса.
Анотація: Дисципліною передбачено вивчення росту, розвитку та відтворення худоби, селекційної роботи з нею; освоєння технологій вирощування ремонтного молодняку, виробництва молока та яловичини як в умовах звичайного, так і спеціалізованого господарства з широким впровадженням енергозберігаючих технологій.
- Викладач: Костенко Василь Іванович
- Викладач: Носевич Дмитро Костянтинович
- Викладач: Угнівенко Анатолій Миколайович
- Асистент: Антонюк Тетяна Андріївна
- Асистент: Матвєєв Михайло Андрійович
- Асистент: Прокопенко Наталія Павлівна
Рік останньої атестації: 2023