Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Розподіл годин: Лекції - 20. Лабораторні - 20. Самостійна робота - 80. Підсумковий контроль: Екзамeн.
Анотація: У курсі розглядаються питання технологічного процесу виробництва і первинної переробки харчових яєць та м’яса птиці, а також побічної продукції птахівництва з організацією контролю якості продукції у господарствах різного типу та форм господарювання з використанням сучасних досягнень вітчизняної та зарубіжної науки.
Покликання на силабус Силабус


Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Прокопенко Наталія Павлівна; Мельник Вікторія Вікторівна; Базиволяк Світлана Михайлівна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання