Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Розподіл годин: Лекції - 20. Лабораторні - 20. Самостійна робота - 80. Підсумковий контроль: Екзамeн.
Анотація: У курсі розглядаються питання технологічного процесу виробництва і первинної переробки харчових яєць та м’яса птиці, а також побічної продукції птахівництва з організацією контролю якості продукції у господарствах різного типу та форм господарювання з використанням сучасних досягнень вітчизняної та зарубіжної науки.
Силабус
- Викладач: Профіль користувача: Базиволяк Світлана Михайлівна
- Викладач: Профіль користувача: Мельник Вікторія Вікторівна
- Викладач: Профіль користувача: Прокопенко Наталія Павлівна
- Викладач: Базиволяк Світлана Михайлівна
- Викладач: Мельник Вікторія Вікторівна
- Викладач: Прокопенко Наталія Павлівна
Рік останньої атестації: 2024