Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 2 (2-3). ЄКТС: 2,5 (5).
Розподіл годин: Лекції - 15. Лабораторні - 30. Самостійні - 30. Підсумковий контроль: Залік.
Анотація: У курсі "Аналітична хімія: Якісний аналіз" розглядаються основні поняття якісного хімічного аналізу; якісні реакції виявлення основних катіонів та аніонів; способи усунення впливу сторонніх йонів; способи розділення йонів у розчині при їх якісному визначенні. Проходження даного курсу студентами дасть їм змогу отримати навики виконання базового хімічного експерименту, які допоможуть їм добре засвоїти профілюючі дисципліни.
Силабус

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Солод Надія Володимирівна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання