
Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 2 (2-3). ЄКТС: 2,5 (5).
Розподіл годин: Лекції - 15. Лабораторні - 30. Самостійні - 30. Підсумковий контроль: Залік.
Анотація: У курсі "Аналітична хімія: Якісний аналіз" розглядаються основні поняття якісного хімічного аналізу; якісні реакції виявлення основних катіонів та аніонів; способи усунення впливу сторонніх йонів; способи розділення йонів у розчині при їх якісному визначенні. Проходження даного курсу студентами дасть їм змогу отримати навики виконання базового хімічного експерименту, які допоможуть їм добре засвоїти профілюючі дисципліни.
Силабус
- Викладач: Солод Надія Володимирівна
- Асистент: Жила Роман Сергійович