Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 3 (2-3). ЄКТС: 2,5 (5).
Викладач: Солод Надія Володимирівна - канд. хім. наук, доцент кафедри загальної, органічної та фізичної хімії.

Анотація: При вивченні дисципліни в третьому семестрі передбачено 75 год (2,5 кредити), в тому числі: лекцій - 15 год; лабораторних - 30 год; самостійної роботи - 30 год.

Курс "Аналітична хімія: Кількісний аналіз" забезпечує формування у здобувачів вищої освіти компетентностей щодо оволодіння необхідними теоретичними знаннями з аналітичної хімії та практичними навичками з кількісного хімічного аналізу та інструментальних методів аналізу, визначення кількісного складу аналізованого об’єкта, математичної обробки результатів аналізу для подальшої професійної підготовки бакалаврів за спеціальностю 181 «Харчові технології».

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.