Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 3 (2-3). ЄКТС: 2,5 (5).
Розподіл годин: Лекції - 15. Лабораторні - 30. Самостійна робота - 30. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Курс "Аналітична хімія: Кількісний аналіз" забезпечує формування у здобувачів вищої освіти компетентностей щодо оволодіння необхідними теоретичними знаннями з аналітичної хімії та практичними навичками з кількісного хімічного аналізу та інструментальних методів аналізу, визначення кількісного складу хімічних речовин та сумішей. Студенти ознайомляться з класичними методами титриметрії, гравіметрії, а також інструментальними методами аналізу. У рамках курсу розглядаються основні принципи аналітичних вимірювань, похибки, способи обробки результатів. Практичні заняття спрямовані на закріплення навичок проведення точного кількісного аналізу в лабораторних умовах. Курс є важливим для підготовки бакалаврів за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Солод Надія Володимирівна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання