Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 4.
Автор: Рубан Сергій Юрійович - завідувач кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин, професор; Гетя Андрій Анатолійович - професор кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин; Литвиненко Тамара Валентинівна - доцент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин.

Рік останньої атестації: 2020
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання