Опції зарахування

Моделювання технологічних процесів у тваринництві: Інформаційні технології.
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 3.
Автор: Саяпіна Таїсія Петрівна - доцент кафедри інформаційних систем і технологій.

Рік останньої атестації: 2018
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання