Опції зарахування

Cпеціальність: 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза. ОС: Магістр. Семестр: 1. ЄКТС: 4.
Автор: Таран Тетяна Володимирівна - доцент кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька
Анотація: Курс дисципліни "Гігієна продукції тваринництва" вивчає вимоги законодавства до м'яса та м'ясних продуктів, гігієнічні вимоги до технологічних процесів їх виготовлення, питання контролю безпечності та якості на всіх етапах виробництва.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання