Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 3. ЕСTS: 2.
Розподіл годин: Лекції - 9, Лабораторні заняття - 12, Самостійна робота - 39. Підсумковий контроль: Залік.
Автор: Очколяс Олена Миколаївна - к.т.н., доцент, старший викладач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: У курсі розглядаються питання теоретичних основ технологічних процесів, принципів організації технологічних потоків переробки сировини, виготовлення хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів, методів зберігання; методів управління якістю готової продукції, організації технохімічного контролю.

Силабус

Рік останньої атестації: 2019
Автори курсу: Очколяс О.М.
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.