Опції зарахування

Спеціальність: 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза. ОС: Магістр. Семестр: 4. ЄКТС: 4.
Викладач: Кучерук Марія Дмитрівна, доцент, завідувач кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька; Гриб Юлія Володимирівна, асистент кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька.
Анотація: У курсі розглядаються питання товарознавчої оцінки харчових продуктів, положеннях нормативно-технічної документації, у відповідності до якої здійснюється виробництво та реалізація продовольчих товарів, розглядаються основні питання та визначення в галузі міжнародної, регіональної, національної стандартизації, основи управління безпекою харчових продуктів.

Рік останньої атестації: 2022
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання