![](https://elearn.nubip.edu.ua/pluginfile.php/178111/course/overviewfiles/unnamed.jpg)
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ECTS: 4.
Автори:
- Войналович М.В., доцент кафедри бджільництва
- Головецький І. І., доцент кафедри бджільництва
Викладачі:
- Войналович Микола Володимирович, доцент кафедри бджільництва
- Головецький Ігор Іванович, доцент кафедри бджільництва
- Видрик Анастасія Вікторівна, асистент кафедри бджільництва
- Викладач: Войналович Микола Володимирович
- Викладач: Головецький Ігор Іванович
- Асистент: Видрик Анастасія Вікторівна
Рік останньої атестації: 2023