Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ECTS: 4.
Автори:

  • Войналович М.В., доцент кафедри бджільництва
  • Головецький І. І., доцент кафедри бджільництва

Викладачі: 

  • Войналович Микола Володимирович, доцент кафедри бджільництва
  • Головецький Ігор Іванович, доцент кафедри бджільництва
  • Видрик Анастасія Вікторівна, асистент кафедри бджільництва
Рік останньої атестації: 2023
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання