Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Технології продуктивного використання потенціалу бджолиної сім’ї). ОС: Магістр. Семестр: 3. ЄКТС: 4.
Викладач: Видрик Анастасія Вікторівна - канд. с.-г. наук, асистент кафедри біології тварин.
ВНП24

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання