Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ЄКТС: 4.
Автори: Мельник Вікторія Вікторівна - доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві; Базиволяк Світлана Михайлівна - доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві.
Анотація: У курсі вивчаються класифікація, поширення, біологічні особливості декоративних птахів різних видів; особливості годівлі, утримання, розведення та відтворення птахів в умовах особистих, фермерських, присадибних, мисливських господарств, зоологічних парків тощо.

Рік останньої атестації: 2023
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання