Спеціальність: 203 Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство (Садівництво та виноградарство). ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ЄКТС: 5.
Розподіл годин: Лекції - 30. Практичні - 30. Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Світові наукові та виробничі досягнення у галузі овочівництва зумовлені удосконаленням конкретних елементів агротехнологій. «Прогресивні технології в овочівництві» як наукова та навчальна дисципліна має важливе наукове і виробниче значення, тому що є розробником комплексного, системного підходу у вирощуванні овочевих культур. Студенти на заняттях набувають спеціальних умінь та знань інноваційного характеру з даної галузі та здатні забезпечити сучасні вимоги суспільства щодо розширення асортименту та виробництва необхідної кількості високоякісної овочевої продукції для внутрішнього споживання і експорту, організовувати і забезпечувати застосування найпрогресивніших сучасних технологій, як в наукових дослідженнях, так і на виробництві. Робоча програма
- Викладач: Кутовенко Віра Богданівна