Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 8 (5-8). ECTS: 4 (13).
Розподіл годин: Лекції - 30. Лабораторні - 45. Самостійна робота - 45. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: У курсі розглядаються питання по виробництву натуральних консервів, консервів в олії, паштетів, паст, рибо-овочевих та рибо-рослинних консервів, консервів з нерибних морепродуктів.

Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Голембовська Наталія Володимирівна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання