Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ECTS: 4.
Розподіл годин: Лекції - 15; Практичні - 15; Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Залік.
Анотація: Метою курсу є набуття у здобувачів вищої освіти професійних знань з основ біології медоносної бджоли та бджолиної сім’ї; походження та склад продуктів бджільництва; основних методів аналізу об'єктів апімоніторингу; застосовування студентами отриманих знань для практичного аналізу стану довкілля щодо контамінації пріоритетними ксенобіотиками і поллютантами; оволодіння методами та прийомами роботи з сім'ями медоносних бджіл у польових умовах, правилами техніки безпеки, методами відбору проб бджіл та бджолопродуктів із бджолиних сімей, методами хімічного та фізичного аналізу об'єктів апімоніторингу у лабораторних умовах; проводити аналіз об'єктів апімоніторингу у лабораторних умовах.
Покликання на силабус Силабус (Тут потрібно надати посилання на Силабус, розміщений на сторінці кафедри).

НН16'lek0`prez0

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла