Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 6.
Розподіл годин: Лекції - 30. Лабораторні - 30. Самостійна робота - 120. Підсумковий контроль: Екзaмен.
Анотація: Навчальна дисципліна «Мoделювання технологічних процесів у тваринництві» сприяє підготовці висококваліфікованих фахівців з необхідними теоретичними знаннями щодо нових підходів у прийнятті економічних та господарських рішень щодо перспектив розвитку сільськогосподарських підприємств. В умовах нових економічних відносин, з появою можливості підприємств самостійно приймати економічні і господарські рішення у відношенні перспектив розвитку та структури сільськогосподарського виробництва, виникає необхідність принципово нового підходу до планово-економічної роботи. Тому економіко-математичні методи в цілому і в першу чергу мoделі стають важливим інструментом удосконалення господарського механізму.
Силабус
Робоча програма
- Викладач: Крук Ольга Павлівна