Опції зарахування

Спеціальність: 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології). ОС: Бакалавр. Семестр: 1. ЄКТС: 7.

Розподіл годин: Лекції - 60. Практичні - - 60. Самостійні - 90. Підсумковий контроль - екзамен.

Анотація. У курсі розкриваються теоретичні основи загальної та професійної педагогіки як науки про підготовку педагога до професійної діяльності.

Силабус

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Виговська Світлана Володимирівна; Гончарук Оксана Миколаївна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання