Опції зарахування

Спеціальність: 015 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології). ОС: Бакалавр. Семестр: 1. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 30; Практичні - 30; Самостійна робота - 75. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Формування у студентів системи знань про: вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, біологічно активні речовини, здатні покращувати функціонування організму; нові технології виробництва продуктів оздоровчого харчування та дієтичних добавок і їх вплив на організм.
Покликання на силабус Силабус

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання