Опції зарахування

Цікаві факти про ветеринарію: історія розвитку | Цікаво і корисно знати

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ЄКТС: 4.
Автор: Жук Юрій Васильович - доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин.
Анотація: Дисципліна розкриває закономірності життєдіяльності здорового і хворого організму тварини, причини і суть захворювання, профілактику і лікування хворих тварин, підвищення продуктивності,забезпечення захисту людей від хвороб, спільних для людей і тварин.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла