Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 2. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 30, Практичні - 45, Самостійна робота - 45. Підсумковий контроль: Залік
Анотація: Курс призначений для вивчення основних гідромеханічних, теплових та масообмінних процесів і апаратів, що використовуються при виробництві харчових продуктів.
- Викладач: Профіль користувача: Жеплінська Марія Михайлівна
Доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК
- Асистент: Профіль користувача: Муштрук Михайло МихайловичДоцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК
- Викладач: Жеплінська Марія Михайлівна
- Асистент: Муштрук Михайло Михайлович
Рік останньої атестації: 2023