Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 4 (3-4). ECTS: 3 (6).
Розподіл годин: Лекції - 30. Лабораторні - 15. Самостійні - 45. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Курс фізичної і колоїдної хімії спрямований на те, щоб дати чіткі уявлення про теоретичні і експериментальні основи науки, визначаючи її особливу роль як міждисциплінарної науки, яка синтезує знання суміжних розділів хімії, фізики, біології та інших природознавчих наук. Фізична хімія вивчає взаємозв'язок між фізичними явищами, які супроводжують хімічні перетворення і, широко використовуючи при цьому теоретичні та експериментальні методи фізики і хімії...


Силабус

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Хижан Олена Ісаївна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2