Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 4 (3-4). ECTS: 3 (6).
Розподіл годин: Лекції - 30. Лабораторні - 15. Самостійні - 45. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Курс фізичної і колоїдної хімії спрямований на те, щоб дати чіткі уявлення про теоретичні і експериментальні основи науки, визначаючи її особливу роль як міждисциплінарної науки, яка синтезує знання суміжних розділів хімії, фізики, біології та інших природознавчих наук. Фізична хімія вивчає взаємозв'язок між фізичними явищами, які супроводжують хімічні перетворення і, широко використовуючи при цьому теоретичні та експериментальні методи фізики і хімії...
- Викладач: Хижан Олена Ісаївна
- Асистент: Ковшун Лідія Олександрівна
- Асистент: Солод Надія Володимирівна