Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 4 (3-5). ЄКТС: 4 (11).
Розподіл годин: Лекції - 30; Практичні - 30; Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Залік.
Анотація: Розглядаються питання годівлі полігастричних тварин та коней.

Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2018
Автори курсу: Сичов Михайло Юрійович; Позняковський Юрій Володимирович; Голубєва Тетяна Анатоліївна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла